SĂ FIM VESTITORII BUCURIEI! AU FOST VINDECAȚI DOI ORBI ȘI UN MUT!


Circulă rapid și des, cu mare intensitate și sunt repede crezute de mulți. Vin în valuri nestăvilite, fără limită și tot timpul. Iar unii, cei mai mulți nu mai pot trăi fără ele. Nu știu la ce vă gândiți! Dar, eu mă refer la știri. Din nefericire, nu la cele bune. Deoarece, de ceva vreme sunt la modă știrile acelea colportoare de mult rău, de senzațional, cu omoruri, accidente, bătăi etc. Știrile rele au, în mod cert, o viteză uluitoare în comparație cu cele bune.
Normal ar fi fost să avem un aflux permanent de știri bune și să ne bucure sufletele atunci când auzim de ele, imitând ceea ce citim. Se întâmplă și asta! Există un spațiu unde știrile bune circulă cu o uluitoare viteză și ne îndeamnă la imitație. Dar, nu în mass media, nu! Ci, în Evanghelie.
Aici, găsim orbi care și-au recăpătat vederea, muți ce au început să vorbească, așa cum aflăm și din Sfanta Evanghelie citită azi întoate bisericile ortodoxe, sau surzi ce și-au redobândit auzul, uscați care au început să meargă și exemplele acoperă toată simptomatologia bolilor umane.
Dumnezeu a vindecat, iar omul înțelege că boala lui a fost o ocazie să vadă ceea ce nu mai putea, să înțeleagă bucuria vieții și să-i descopere sensul, sensul ei real. Minuni, fapte bune, vindecări... toate că să ne miște sufletele și să ne îndemne la imitație, căci, doar știm, suntem pe pământ nu să ne concurăm, ci să ne ajutăm, să ne completăm, să creștem împreună!
Cititorule, puțin câte puțin, încearcă să răspândești binele și să pui frână răului, să nu mai fi parte a lanțului de propagandă a faptelor rele, ci a acelui bine care vindecă, luminează și bucură!
Avem nevoie de iubire, de bucurie și de lumină ca de aer! Ajungă răului ce a îmbolnăvit până acum!
Haideți să fim buni, mai buni măcar puțin și să ajutăm la răspândirea binelui!
Domnul vieții și al bucuriei este cu noi!
Să fim vestitorii bucuriei Lui!


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

ÎNAINTE SĂ PORNEȘTI PE CALEA RĂZBUNĂRII, SAPĂ DOUA MORMINTE!

INIMA, RAȚIUNEA ȘI RAȚIUNEA INIMII!

PETRECE-ȚI TIMPUL CU OAMENI CARE TE OBLIGĂ SĂ EVOLUEZI!