ORBI PE DRUMURILE VIEȚII, CĂUTÂND LUMINA!

Orbi înaintea Vieții adesea suntem toți. Avem numai impresia că vedem și că știm totul, numai și numai pentru că se reflectă în ochii noștri fragmente ale realității ce par adevărate. Legați la ochi cu neputința căutărilor neduse până la capăt, de boli ale nenașterii spirituale, atunci când suntem atinși de Duhul căutărilor, alergăm să împlinim sensul vieții noastre. Alergăm după rost și după întâlnirea cu Cel ce este în mod sigur Calea, Adevărul și Viața vieților noastre.
Înaintea porților timpului, cu ochii acoperiți de legătura necunoștinței, ne avântăm gata de a găsi lumina și de a fi introduși în lăcașul întâlnirilor autentice cu Cel ce la lumină pe toate le cheamă. Căci acesta este destinul nostru, de a ne întâlni și de a găsi lumina, de a străluci fiecare parte a sufletelor noastre cu acea inefabilă și glorioasă lumină a Prezenței ce pe toate le schimbă.
Despre aceasta este povestea vieții noastre, ca și Evanghelia de azi cu vindecarea de către Hristos Domnul a orbului din naștere, care, probabil, nu știa că mulți alții sunt, tot din naștere, mult mai "orbi" ca el. Întâlnirea de pe calea vieții sale ne arată și nouă că este posibil să găsim pe Cel ce spulberă întunericul și ne oferă viața adevărată, căci numai întru lumina Lui vom vedea lumina.
Tu și eu, voi și noi, cu toții avem nevoie de lumină, de întâlnirea înnoitoare a vieții noastre care să ne vindece neluminarea și să ne strălucească minunarea!
Pe calea vieții, să ne dăruiască Cel ce pe toate le luminează, vindecarea neluminării noastre!

Comentarii

  1. Foarte frumos!!! Dumnezeu sa ne lumineze tuturor ochii noștri launtrici!!! 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

ÎNAINTE SĂ PORNEȘTI PE CALEA RĂZBUNĂRII, SAPĂ DOUA MORMINTE!

INIMA, RAȚIUNEA ȘI RAȚIUNEA INIMII!

PETRECE-ȚI TIMPUL CU OAMENI CARE TE OBLIGĂ SĂ EVOLUEZI!