ÎNVIEREA DOMNULUI –SPERANȚA NEBIRUITĂ A VIEȚII NOASTRE!

Hristos a înviat!

Învierea lui Hristos din morți este temelia credinței și piatra cea tare a existenței noastre care ne arată până unde merge iubirea autentică!
Iubirea învie din morți! Iubirea lui Dumnezeu pentru noi este mai tare decât orice ne-ar putea ține deoparte. Nimic nu poate înfrânge această forță a iubirii, putere a învierii și strălucire a schimbării!
Domnul a înviat din morți, zdrobind încuietorile iadului, ale oricărui infern, oricât de întunecat și chinuitor ar fi, și este cu noi, în viață, în moarte și în înviere, fără a ne părăsi, niciodată!
Sunt sigur că, măcar uneori, cu toții ați experimentat puterea covârșitoare a iubirii lui Dumnezeu care schimbă totul din temelii, care transformă și înnoiește, care dărâmă vechiul și tot ceea ce pune zăgaz vieții!
Prin Duhul Sfânt, Domnul Cel Înviat din morți este prezent pururi în lumea noastră, în viața noastră și în prezentul și viitorul nostru!
El este mai mare decât orice încercare prin care am putea trece, mai puternic decât orice vifor care ne-ar cuprinde viața și mai strălucitor decât orice întuneric. El a biruit moartea, păcatul, întunericul și răul, iar prin credința în El și noi ne asociem acestei biruințe!
El, Domnul Cel înviat, trăiește viețile noastre, ca pe un mare dar, ne însoțește, ne călăuzește, ne mângâie, ne iubește și ne dăruiește puterea de a ieși din orice mormânt ne-ar pune răutatea și întunericul!
În aceste momente când cu toții ne-am bucurat, deocamdată în casele noastre, fiind în comuniune numai spirituală cu Biserica noastră strămoșească, L-am așteptat, cu mare nădejde,  pe Domnul care străbate orice obstacol, oricât de mare, să intre prin ușile noastre încuiate de frică, de spaimă și de boala lumii noastre (COVID-19), să vindece, să restaureze și să înnoiască, să învie la adevărata viață civilizația noastră!
Domnul Cel înviat să ne regăsească mai buni, mai uniți, mai credincioși, mai aproape unii de alții, pentru a învinge toate provocările lumii noastre! Iar, nouă, să ne dea tăria de a fi vrednici vestitori ai Învierii, milostivirii și iubirii Sale!
Hristos a înviat!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

ÎNAINTE SĂ PORNEȘTI PE CALEA RĂZBUNĂRII, SAPĂ DOUA MORMINTE!

INIMA, RAȚIUNEA ȘI RAȚIUNEA INIMII!

PETRECE-ȚI TIMPUL CU OAMENI CARE TE OBLIGĂ SĂ EVOLUEZI!