Mângâiere și speranță, lumină în întuneric!

Speranța în Dumnezeu, Cel ce este Domnul și Stăpânul istoriei, este cea care trebuie să ne lumineze sufletele în aceste zile, și să ne dea încredere în infinita putere a Sa.
COVID-19 ne-a făcut să trecem prin încercări, provocări, limitări materiale și ale libertății, poate tocmai pentru a redescoperi importanța sufletelor noastre, rostul celor spirituale și nevoia de cele ce nu se văd, dar le credem.
Să avem speranță, fiindcă întotdeauna ultimul cuvânt în viețile și în încercările noastre îl are numai și numai Dumnezeu! El este mai mare decât tot ceea ce ne poate speria, mai mare decât neputințele noastre și la El totul este posibil!
Să avem speranță și să împărtășim speranță celor de lângă noi! Să fim lumină în întuneric și călăuzire în furtună, căci doar suntem fiii Celui ce stăpânește peste toate!
Să încercăm să fim mai buni, solidari, mai preocupați de sufletele noastre, de rugăciune, de lectură sfântă și de ceea ce este cu adevărat important în viețile noastre!
Să iubim și să o facem tot mai mult, să ne bucurăm de darul vieții și să dăruim și astăzi, ca și ieri și sigur ca și mâine, zâmbetul speranței către lumea noastră!
Înainte cu Dumnezeu, Cel ce este peste toate Domn și Stăpân!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

ÎNAINTE SĂ PORNEȘTI PE CALEA RĂZBUNĂRII, SAPĂ DOUA MORMINTE!

INIMA, RAȚIUNEA ȘI RAȚIUNEA INIMII!

PETRECE-ȚI TIMPUL CU OAMENI CARE TE OBLIGĂ SĂ EVOLUEZI!