APEL LA RESPONSABILITATE ȘI CORECTITUDINE! NU VĂ MAI ASCUNDEȚI! SPUNEȚI DACA AVEȚI SIMPTOMELE COVID-19 SAU DACĂ AȚI ÎNTÂLNIT PERSOANE VENITE DIN DIASPORA!

Pentru că există posibilitatea ca mulți pacienți să ascundă sau să nege în mod deliberat infectarea cu noul coronavirus, Covid-19, pentru a nu fi izolați sau stigmatizați, ori pentru a nu fi duși în centre de carantinare sau spitale prea îndepărtate de domiciliile lor, fac un necesar apel la responsabilitate și corectitudine!
Gândiți-vă, vă rog, că puneți în pericol  personalul medical, apropiații, cunoscuții și pe toți cei cei cu care intrați în contact, devenind, din  punct de vedere moral și legal, cauzatori de boală, ori chiar de moarte pentru ei.
Mă adresez, mai cu seamă, celor veniți din afara țării și celor care ați intrat în contact cu ei, cu rugămintea expresă de a conștientiza necesitatea izolării, pentru ca acest virus să nu mai facă victime.
Gândiți-vă că, dacă nu întrerupem mai repede lanțul contagiunii, suferă cât mai mulți, iar din punct de vedere economic, prin prelungirea crizei, prin oamenii și materialele implicate, ca și prin multe alte neplăceri create de necesara întrerupere, parțială sau totală în unele domenii ale activității, suferim cu toții.
Vă rog să fiți oameni responsabili, să dați dovadă de spirit civic și de patriotism!
 Ne iubim țara, comunitatea și pe noi înșine, evitând răspândirea acestui nou coronavirus!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

ÎNAINTE SĂ PORNEȘTI PE CALEA RĂZBUNĂRII, SAPĂ DOUA MORMINTE!

INIMA, RAȚIUNEA ȘI RAȚIUNEA INIMII!

PETRECE-ȚI TIMPUL CU OAMENI CARE TE OBLIGĂ SĂ EVOLUEZI!