VINDECAREA ȘI REGĂSIREA PUTERII DE SCHIMBARE!

Vindecarea unei femei bolnave de către Mântuitorul Hristos ne arată pe Dumnezeu care ne iubește și ne ajută în neputințele noastre, care nu se oprește niciodată în face binele și care este gata de a  ajuta întotdeauna. Boala este o teribilă încercare pentru  orice om, în același timp ea reprezintă și o posibilitate de a elimina din viața proprie tot balastul care nu ne lasă să zburăm, să lăsăm ca sufletul să fie cel ce domină existența și  să trăim viața cu intensitate.
Boala nu vine niciodată de la Dumnezeu, dar ea poate fi transformată într-o scară spre El! Boala nu este dorită niciodată de El pentru noi, dar ea ne poate apropia de El, căci uneori sparge acea carapace materialistă în care ne izolăm! Boala este un lucru rău în sine, dar o putem transforma într-un avantaj, când ne reconsiderăm întreaga viață și o transformăm.
Desigur, și în boală, ca de altfel și în moarte, Dumnezeu este cu noi! Dar, tema Evangheliei duminicii de astăzi ne arată și altceva, și anume că Dumnezeu nu stă nepăsător față de noi, intervine, schimbă, transformă și chiar vindecă!
Este adevărat, nu toți oamenii, automat, se vindecă de bolile lor dacă sunt credincioși! Dar, să nu uităm că înțelepciunea Lui este întotdeauna mult mai mare decât calculele noastre!
Tot ceea ce trebuie să facem este să ne punem încrederea în El! Să sperăm că va aduce vindecare, nu doar celor bolnavi, dar și celor întunecați de rău, celor învechiți în rele, celor morți față de bine și frumos și tuturor acelora  bolnavi și aproape morți în funcțiile în care ar trebui să fie primii înnoitori ai celor pe care îi slujesc și care le-au încredințat temporar destinele lor!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

ÎNAINTE SĂ PORNEȘTI PE CALEA RĂZBUNĂRII, SAPĂ DOUA MORMINTE!

INIMA, RAȚIUNEA ȘI RAȚIUNEA INIMII!

PETRECE-ȚI TIMPUL CU OAMENI CARE TE OBLIGĂ SĂ EVOLUEZI!