SOS - Redeschideți drumurile spre Peștera!


Ne aflăm  în prag de deschidere a unui Nou An și pentru toți se deschid noi căi de a spera și de a dori mai binele în viața noastră.
Așteptăm să se deschidă noi drumuri, cu noi posibilități de a ne realiza visele și aspirațiile, pentru a îndeplini ceea ce trebuie și ceea ce este necesar. Dar, viața este, adesea, încărcată de ironie! Și încă ce ironie! Când multe drumuri par a se deschide, altele se închid.
Și nu, nu este vorba despre drumurile speranțelor vieții noastre, ci despre cele concrete ale patriei noastre, despre unele care acum trebuiau deschise, mai degrabă, la maxim.
Mă refer la cele două drumuri de acces spre Mânăstirea Peștera, spre zona turistică a Munților Bucegi, adică  Padina-Peștera. Spațiu cu care ne mândrim, pe care-l vrem alternativă la Valea Prahovei, unde dorim construirea unei mari stațiuni, dar unde, din nefericire, unii s-au gândit că trebuie închis, din motive de siguranță publică, tăind total accesul înspre și dinspre această zonă turistică.
Pelerinii nu mai pot nici urca, nici coborî, de parcă nu spre mânăstire doreau să vină, ci aveau dorințe nesăbuite și extreme să experimenteze zile de Coreea de Nord! Gândiți-vă numai la cei ce doresc să-și petreacă finalul acestui an și începutul celui nou acolo! S-a încheiat pentru ei mica vacanță!? Pe cei ajunși acolo, nefireasca hotărâre i-a blocat, pe cei ce vor să urce acolo, i-a împiedicat. Gândire strategică!?
Cu astfel de hotărâri nu ne mai dezvoltăm și nu mai progresăm așa curând! E revoltător și umilitor!
Prin urmare, ne rugăm și noi ca în Noul An să ne dea Dumnezeu oameni responsabili în aceste chestiuni.
La mulți ani, nu înainte de a cere public și hotărât REDESCHIDEȚI UN DRUM DE ACCES SPRE ZONA PEȘTERA!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

ÎNAINTE SĂ PORNEȘTI PE CALEA RĂZBUNĂRII, SAPĂ DOUA MORMINTE!

INIMA, RAȚIUNEA ȘI RAȚIUNEA INIMII!

PETRECE-ȚI TIMPUL CU OAMENI CARE TE OBLIGĂ SĂ EVOLUEZI!