PETRECE-ȚI TIMPUL CU OAMENI CARE TE OBLIGĂ SĂ EVOLUEZI!

Timpul este darul de mare preț pe care, în această viață, Creatorul ni l-a oferit și constă în perioada mai întinsă sau mai scurtă pe care o petrecem pe pământ, pentru a învăța și a dărui iubirea, lumina și frumusețea Sa!
Este adevărat, nu toți își știu rostul și cunosc valoarea darului!Asemenea unor orbi, risipesc pietrele prețioase constituite din fiecare clipă a vieții noastre, pe drumul ce duce spre veșnicie, aiurea, fără sens și fără a ști chiar!
Pe acest fabulos, mirific și extraordinar drum, ne însoțesc oameni, mai buni sau mai răi. Cu siguranță, dacă suntem încercați într-ale vieții nu putem spune niciodată că nu învățăm ceva de la oricine!
Dar, există totuși o problemă: oare nu ar trebui să ne petrecem timpul mai degrabă cu acei oameni care ne ajută pe calea înțelegerii? Nu cumva ne risipim între pietre de moară și printre morminte vii?
Uneori, viața este prea scurtă să ți-o risipești cu oameni care nu te ajută să evoluezi, să-ți aprofundezi scopul vieții! Pentru că sunt oameni, adevărate miracole pe calea spre nemurire, care sunt un adevărat balsam al vieții, îndrumători, o bucurie de a merge alături de ei și un câștig existențial reciproc!
Valoarea timpului vieții este dată de cât bine ai făcut, cât ai înțeles din propria ta existență, cât ai lăsat ca iubirea, bunătatea și generozitatea să treacă prin tine către alții și, mai presus de toate, cât ai înmulțit acei talanți cu care Creatorul te-a înzestrat!
Pe acei talanți, numai oamenii de calitate spirituală înaltă te pot ajuta să-i înmulțești, căci ceilalți sunt buni numai la risipit! Sigur, par cuvinte grele, dar nu trebuie să fim nici ipocriți și nici egalitariști, căci Spiritul, așa cum știe, creează ierarhii, în funcție de deschiderea spre lucrarea Lui!
Oamenii care te obligă să evoluezi sunt semne și daruri de la Creator, sunt parte a talanților tăi și mijloacele eficace de a face din viața ta o victorie asupra mediocrității și împietririi! Adevărați companioni pe drumurile încercate ale vieții, ei sunt cei ce-ți arată lumina acolo unde abia se percepe, binele ascuns în detalii și calitatea, acolo unde falsul, ipocrizia și neputința domnesc!
Prin urmare, să-i vedem pe cei ce sunt legați de progresul nostru spiritual, să-i căutăm și să le oferim timpul, prietenia și deschiderea noastră!
Nu uitați, timpul trece, oamenii adevărați nu sunt mulți, iar viața noastră numai în aparență este foarte lungă!
Rămân, ÎNTOTDEAUNA, CU GÂNDUL LA DUMNEZEU!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

ÎNAINTE SĂ PORNEȘTI PE CALEA RĂZBUNĂRII, SAPĂ DOUA MORMINTE!

INIMA, RAȚIUNEA ȘI RAȚIUNEA INIMII!