NEVOIA DE A AVEA LIDERI CU O MORALITATE ÎNALTĂ ȘI ELIBERAREA DE TRĂDĂTORI

Din nefericire, adesea, aceia care țin să-ți demonstreze cel mai vizibil prietenia, trădează, în cele mai delicate momente, atunci când ai nevoie de ei, te părăsesc, mimând iluzoriu că fac totul pentru tine, deși cu câteva clipe în urmă îți promiteau sprijinul și ajutorul lor.
Autenticitatea sentimentelor unora ajungem să o punem la îndoială căci ne gândim în ce măsură se forțează nota artificială pt a mima autenticul.
Cuceriți de minciună, aleg calea întunericului din niscaiva calcule, aparent europene, uitând că cel ce scoate sabia de sabie va pieri și ceea ce faci altuia ți se va întâmpla și ție.
Chiar dacă, lideri cu autoritate și aparent temuți și respectați, aceștia nu-și dau seama că în aceste zile s-a cernut credibilitatea lor.
Zilele acestea, cu toții am conștientizat că avem o teribilă nevoie de modele, modele autentice, oameni adevărați care să fie sinceri cu noi, cu țara, cu poporul și mai ales cu sufletele lor.
Sunt convins că, dacă nu vom găsi astfel de modele, le vom crea, le vom plămădi din speranța, sinceritatea și curăția sufletelor acestui popor.
Ajunge răutății și trădării! Vom discerne între adevăr și minciună și vom găsi acei prieteni frumoși, curați, sinceri și mai ales noi.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

ÎNAINTE SĂ PORNEȘTI PE CALEA RĂZBUNĂRII, SAPĂ DOUA MORMINTE!

INIMA, RAȚIUNEA ȘI RAȚIUNEA INIMII!

PETRECE-ȚI TIMPUL CU OAMENI CARE TE OBLIGĂ SĂ EVOLUEZI!