FLORILE ÎNFLORESC...POMII DAU ROADE...DOAR IUBIREA NAȘTE IUBIRE!

"Florile înfloresc și atunci când nu le privește nimeni. Pomii dau roade fără să întrebe cine le mănâncă...Când oamenii devin oameni unii pentru alții, se deschide cerul peste pământ. Doar iubirea naște iubire..."
Acest text m-a inspirat să privesc din nou, atent, cu onestitate și curiozitate la lumea noastră. Cu ușurință am putut observa că TOTUL ÎSI ARE UN CURS BINE DEFINIT DE CREATOR, fiecare creatură știind ceea ce, cum și când să facă, chiar dacă vrem sau nu vrem, chiar dacă cineva privește sau nu, chiar dacă cineva întreabă sau nu.
Ascultând tăcerea inimii putem învăța multe, putem admira forța naturaleții și a firescului vieții, ceea ce trebuie să se întâmple în armonia și simetria privirii Celui ce toate spre bine le rânduiește.
Când omul și-a înțeles rostul său și este dispus să și-l urmeze, universul în care trăiește se preface în grădină paradisiacă, în care totul lucrează spre bine, dreptate, adevăr și frumos, iar CERUL SE DESCHIDE ȘI COBOARĂ PE PĂMÂNT ATUNCI CÂND OAMENII DEVIN CEEA CE TREBUIE SĂ FIE,  ADICĂ OAMENI.
Din inima omului, CEL MAI FASCINANT FENOMEN ESTE IUBIREA care-i cuprinde întreaga ființă și lumea în care trăiește, când omul este dispus să fie ceea ce dacă nu ar fi povești frumoase, nu s-ar mai povesti!
Observăm cu toții că ATUNCI CÂND LĂSAM SĂ IASĂ CELE RELE DIN INIMILE NOASTRE, acest paradis frumos care este lumea lui Dumnezeu, în loc de rai, îl TRANSFORMĂM ÎN INFERN, proiectând asupra lui cele negre, urâte și întunecate care nu ne dau pace.
IUBIREA NU POATE APĂREA DECÂT NUMAI DIN IUBIRE și numai ea poate transforma inimile, lumea și viețile noastre. Numai ea, pentru că adevărata transformare este numai în bine!
Frumusețea și măreția omului tocmai în această uriașă capacitate de a iubi și transforma totul prin iubire constă.
AVEM NEVOIE UNII DE ALȚII, AVEM NEVOIE SĂ FIM OAMENI, AVEM NEVOIE SĂ IUBIM ȘI MAI PRESUS DE TOATE SĂ ÎMPĂRTĂȘIM ACEASTĂ IUBIRE! Căci, dacă nu o împărtășim, oare ce mai rămâne atunci din ea?
Iubire, bunătate, normalitate, firesc și omenie! Gânduri, dorințe și nevoie de mai bine, spre o societate după chipul autenticei dorințe a Celui ce este!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

ÎNAINTE SĂ PORNEȘTI PE CALEA RĂZBUNĂRII, SAPĂ DOUA MORMINTE!

INIMA, RAȚIUNEA ȘI RAȚIUNEA INIMII!

PETRECE-ȚI TIMPUL CU OAMENI CARE TE OBLIGĂ SĂ EVOLUEZI!