EXISTĂ VIAȚĂ ȘI DUPĂ REFERENDUM!

Recent, cu toții am trecut prin încercarea complexă a referendumului. Am pus patimă, am promovat propriile crezuri, am stricat sau am creat prietenii, ne-am cunoscut așa cum nu ne-am știut, dar am conștientizat că suntem cu toții oameni și chiar dacă multe ne despart, tot atât de multe ne apropie.
Într-un cuvânt am conștientizat cu toții nevoia de a avea prieteni și că tânjim după prietenie.
Avem nevoie să ne știm iubiți, apreciați, încurajați, sprijiniți și, mai presus de toate, că avem alături pe cineva cu care să împărtășim și bune și rele.
Așa apreciez o zi petrecută cu prietenii, o adevărată celebrare a vieții, a existenței, a bucuriei pure de a fi.
Îmi dau seama, cu cât petrec mai mult timp împreună cu prietenii, că avem mai multe de împărtășit decât de împărțit, suntem mai valoroși când iubim, decât atunci când suntem indiferenți.
O zi petrecută cu prietenii e o fărâmă de rai pogorâtă în sufletele noastre ca răsplată pentru cele bune, ca promisiune pentru cele nedesăvârșite, ca semn de speranță în încercare și ca mijloc de purificare.
Recunoaștem astfel că pacea este cel mai mare bun, iar prietenia este cea mai frumoasă binecuvântare.
Împreună și numai împreună vom putea depăși orice încercare, cumpănă sau provocare.
Prietenia este balsamul pe care ni-l dă Dumnezeu ca semn de iubire și apreciere, ca încurajare că niciodată nu suntem singuri pe drumul vieții.
Să ne trăim deci viețile noastre, strălucind cele bune din adâncul sufletelor, ca bucuria luminoasă a iubirii dumnezeiești să se reverse la cât mai mulți, în toate zilele vieții noastre!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

ÎNAINTE SĂ PORNEȘTI PE CALEA RĂZBUNĂRII, SAPĂ DOUA MORMINTE!

INIMA, RAȚIUNEA ȘI RAȚIUNEA INIMII!

PETRECE-ȚI TIMPUL CU OAMENI CARE TE OBLIGĂ SĂ EVOLUEZI!